Geld besparen
met isoleren!

Waarom spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is dé oplossing om in de winter je huis behaaglijk warm te houden zonder dat uw stookkosten omhoog schieten. Of het houdt juist je woning lekker koel op een hete zomerdag.

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat uw wooncomfort sterk verbetert, dat u minder last heeft van vocht en schimmelplekken en dat uw woning milieuvriendelijker wordt en dus een beter energielabel krijgt. Daarnaast is het de meest eenvoudige en rendabele manier om te besparen op de energierekening.

De investering is na 3 tot 5 jaar al terug te verdienen en kan u een besparing van wel 30% opleveren op de gasrekening!

Ook geld besparen?
Neem contact met ons op!

Spouwmuurisolatie met wol, hoe werkt het?

Een dubbele muur met ruimte ertussen (de spouwmuur) scheidt uw woonkamer van de buitenlucht. Het is belangrijk dat deze spouwmuur goed geïsoleerd is. Dit voorkomt dat warmte verloren gaat en kou binnenkomt. Bij een nieuwbouwwoning wordt de isolatie tijdens de bouw aangebracht. Bij oudere huizen is de spouwmuur vaak ongeïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een relatief kleine ingreep aan uw woning. Het is dan ook niet van belang dat u aanpassingen aan uw woning doet alvorens er geïsoleerd kan worden.

Spouwmuurisolatie; ook met andere materialen

Bij Easydura Isolatie verzorgen wij onder meer spouwmuurisolaties. Bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan-, of beter gezegd het inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van uw woning. Vervolgens wordt dit materiaal via vulgaten in de muur gespoten. Deze vulgaten zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer netjes weggewerkt.

Zoals u mag verwachten van een isolatiebedrijf dat kwalitatief sterk in de markt staat zijn wij in bezit van alle certificaten en betrokken bij diverse brancheorganisaties zoals onder meer het insula certificatie en de Isolatiewaarborg. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve en duurzame spouwmuurisolatie.

Voordelen spouwmuurisolatie met wol

  • HR IsoWool is een product met een erg goede prijs/kwaliteit waardering.
  • De wol is vochtwerend, waterafstotend en dampdoorlatend.
  • HR IsoWool beschikt over een prima akoestische waarde.
  • Optimale vulling en verdeling in de spouwmuur zonder kans op inzakking.

Wilt u vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt ook direct bellen via +31(0)778 509 615 of mailen info@easydura.nl

Wat is je naam?

Wat is je e-mail?

Wat is je telefoonnummer?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Ik wil gemaild wordenIk wil gebeld worden